Nieuws - Dogwifhat NFT verkocht voor 4,3 miljoen US dollar

Door Luc Vesters

Dogwifhat NFT verkocht voor 4,3 miljoen US dollar

Solana (SOL)
Ethereum (ETH)
NFT
Dogwifhat NFT verkocht voor 4,3 miljoen US dollar

Op de NFT marktplaats Foundation heeft de vermeende eigenaar van de hond "dogwifhat" een foto verkocht voor 1.210 ETH voor een totaalbedrag van USD 4,3 miljoen. Dit blijkt uit gegevens van Etherscan.

Volgens een beheerder van het NFT platform is de afbeelding ongeveer zes jaar geleden gemaakt. "Op 17 november 2018 legden Achi's (de naam van de hond) baasjes hem vast op camera met een schattige hoed op," luidt een bericht op X (voorheen Twitter).

De NFT-afbeelding is het logo van de opkomende Solana Memecoin dogwifhat (WIF). De cryptocurrency wordt op het moment van schrijven verhandeld op 3,12 dollar, met een totale prijsstijging van 45 procent in de afgelopen zeven dagen.

In de loop van de Solana-rally heeft de memecoin nu PEPE vervangen en staat hij op de 40e plaats qua marktkapitalisatie op ongeveer USD 3,12 miljard.

De Jito airdrop in januari - de grootste airdrop in de geschiedenis van crypto's - heeft al laten zien dat op dit moment blijkbaar alles mogelijk is in het Solana ecosysteem.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven