Nieuws - Uniswap lanceert eigen mobiele cryptowallet

Door Ted Maas

Uniswap lanceert eigen mobiele cryptowallet

Uniswap (UNI)
Wallets en Whales
Uniswap mobile

De populaire DeFi exchange Uniswap lanceert binnenkort een eigen wallet. Dat maakte het DeFi-platform bekend op Twitter. Er is dan ook al een testversie beschikbaar voor bepaalde gebruikers.

De Uniswap Wallet moet iCloud-backups en naadloos schakelen tussen Layer 2 blockchains mogelijk maken. Apple wacht echter nog steeds op de lancering van het mainnet.

De mobiele Ethereum wallet zal in eerste instantie beschikbaar zijn voor iOS. Gebruikers zullen toegang hebben tot tal van DeFi apps die Wallet Connect ondersteunen. Bovendien zal de overstap naar de Layer 2 blockchains van Polygon, Arbitrum en Optimism vlekkeloos verlopen.

De app heeft ook onder andere iCloud back ups voor je private keys, in-app grafiek, coinanalyses- en cross-device push-notificaties.

Volgens Uniswap stond de mainnetlancering van de wallet al gepland voor december, maar werd deze door Apple geblokkeerd. Volgens Uniswap had het bedrijf "100 procent" voldaan aan de eisen van de app store operator. Apple heeft echter nog geen "groen licht" gegeven.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven