Nieuws - Twitter voegt cryptoprijzen toe: komen de crypto wallets hierna?

Sam Fröling

Door Sam Fröling

Twitter voegt cryptoprijzen toe: komen de crypto wallets hierna?

Bitcoin (BTC)
Ethereum (ETH)
Crypto-acceptatie
Wallets en Whales
Twitter voegt cryptoprijzen toe: komen de, crypto wallets hierna?

Met een nieuwe Twitter-functie kunnen gebruikers de prijzen van verschillende crypto zoals Bitcoin live volgen. Komt de crypto wallet eraan?

Social media platform Twitter heeft een nieuwe crypto-zoekfunctie gelanceerd die de real-time prijzen van cryptocurrencies weergeeft. De nieuwe functie is een verbetering van "$Cashtags" en werd gisteren aangekondigd door het zakelijke account van Twitter. Concreet staat er: "Bij het zoeken naar het symbool van een groot aandeel, ETF of cryptocurrency met een $ ervoor (zoals $BTC), zullen gebruikers op Twitter een klikbare link zien die hen naar de zoekresultaten brengt." Tot nu toe zijn Bitcoin en Ethereum de enige cryptocurrencies met koersgrafieken.

Meer verbeteringen in aantocht

In de komende weken zal de gebruikerservaring echter worden verbeterd en zal de weergaven van symbolen worden uitgebreid, aldus de aankondiging. Elon Musk vierde de functie als "een van de vele productverbeteringen die naar het financiële Twitter komen". Na de veel besproken overname door de tech god, klommen heel wat memecoins op de prijsladder. Musk kondigde eerder verschillende crypto verbeteringen aan voor het korte berichte platform.

Of wallets binnenkort deel zullen uitmaken van Twitter valt nog te bezien. Ondertussen zal de 51-jarige waarschijnlijk zijn functie als CEO van het platform neerleggen.

Volg Anycoin Direct nu op Twitter

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven