Nieuws - Tron-oprichter Justin Sun zegt FTX te willen helpen

Sam Fröling

Door Sam Fröling

Tron-oprichter Justin Sun zegt FTX te willen helpen

TRON (TRX)
Exchanges
Tron-oprichter Justin Sun, zegt FTX te willen helpen

Enkele uren na de annulering van Binance zegt Tron-oprichter Justin Sun zijn hulp toe aan FTX. Het moet nog blijken of dit niet slechts een PR-campagne is.

Tron-oprichter Justin Sun verklaarde deze ochtend op Twitter dat hij samen met FTX een oplossing zou gaan zoeken voor het beursdilemma. De aankondiging komt slechts enkele uren nadat Binance zijn overeenkomst om FTX  over te nemen heeft geannuleerd. Van Justin Sun staat er specifiek: "De aanhoudende liquiditeitscrisis schaadt zowel de ontwikkeling van de sector als de investeerders." Het team van Sun heeft de klok rond gewerkt om verdere verslechtering te voorkomen.

Sun wordt door velen in twijfel getrokken

Of dat deze bewering waar is, wordt om getwijfeld. Terwijl FTX-oprichter Sam Bankman-Fried de tweet van Sun deelde, onthulde hij onlangs een financieel tekort van 8 miljard dollar. Omdat veel FTX-klanten vrezen voor hun geld, kreeg de aankondiging van Sun massale steun. Er wordt ook de beschuldiging geuit dat de tweet een "marketingcampagne" was en alleen bedoeld was om de TRON-token een boost te geven. Ondertussen ontvouwen de gebeurtenissen rond de FTX-ramp zich in snel tempo.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven