Nieuws - Solana bouwt een crypto-hub in Duitsland

Door Ted Maas

Solana bouwt een crypto-hub in Duitsland

Solana (SOL)
Web 3.0
Crypto-acceptatie
Solana bouwt een crypto-hub in Duitsland

Met een nieuwe developmentstrategie wil het team van Solana voet aan de grond krijgen in Duitsland als crypto-hub. De strategie in 2022 is nog niet succesvol gebleken. Het DAO-team wil de Duitse locatie aantrekkelijk maken voor Solana-ontwikkelaars en andere "Web3-bijdragers", aldus het team in een persbericht.

Volgens het persbericht wil DAO in de komende zes maanden ongeveer 1000 developers voor het superteam aantrekken. De developers moeten vervolgens "succesvolle projecten bouwen op het Solana-netwerk". Kash Dhanda, stichtend lid van het Superteam, zei: "We zijn enthousiast om de menselijke factor [...] terug te brengen naar crypto."

Duitsland beschikt over een schat aan development-talent en heeft al vele spraakmakende succesverhalen, volgens Kash Dhanda. Als onderdeel van deze lancering heeft het Superteam Duitsland verschillende evenementen voor ontwikkelaars in München, Berlijn en Frankfurt gepland.

Tot nu toe is 2022 geen succes voor Solana. Verschillende netwerkstoringen, centralisatieproblemen en een uitverkoop na de ineenstorting van FTX zorgen voor aanhoudende prijsdruk.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven