Nieuws - Bitcoin bereikt "minstens een miljoen US dollar" tegen 2030

Mike Hesp

Door Mike Hesp

Bitcoin bereikt "minstens een miljoen US dollar" tegen 2030

Bitcoin (BTC)
Koersupdate
Bull run
Bitcoin bereikt "minstens een miljoen US dollar" tegen 2030

BTC zal tegen 2030 "minstens een miljoen US dollar" bereiken. Voor Jack Dorsey is Bitcoin echter meer dan alleen de prijs.

In een interview gisteren, 9 mei, gaf Bitcoin-maximalist Jack Dorsey zijn mening over de BTC-prijs: de cryptocurrency zal tegen 2030 stijgen tot "ten minste één miljoen US dollar".

Het is echter zeer waarschijnlijk dat Bitcoin deze prijs zal overtreffen en in de toekomst zelfs nog hoger zal stijgen, vervolgde Dorsey.

"Het meest verbazingwekkende aan Bitcoin, afgezien van de ontstaansgeschiedenis, is dat iedereen die eraan werkt ermee betaald wordt of het voor zichzelf koopt," voegde de Twitter-oprichter eraan toe.

Bitcoin is ook een "fascinerend ecosysteem", waar Dorsey veel van heeft geleerd. In ieder geval heeft hij zich sinds zijn vertrek bij Twitter toegelegd op de cryptocurrency, heeft hij zijn eigen bedrijf opgericht en verstuurt hij nu wallets gebaseerd op MultiSig.

Naast Dorsey is ook Ark Invest CEO Cathie Wood ervan overtuigd dat Bitcoin in 2030 een miljoen US dollar zal bereiken. De goedkeuring van de Bitcoin Spot ETF's heeft de verwachtingen nog hoger gemaakt. Ze onthield zich echter van het noemen van een specifieke waarde in US dollars.

Grote prijsvoorspellingen, weinig substantie: een natuurkundige beweert echter een formule te hebben gevonden volgens welke de cryptocurrency voorbestemd is om naar een miljoen dollar te stijgen. Je kunt er alles over lezen in dit artikel: Waarom BTC zou kunnen stijgen tot een miljoen US dollar

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven