Nieuws - XRP whales vergroten hun posities

Sam Fröling

Door Sam Fröling

XRP whales vergroten hun posities

Ripple (XRP)
Wallets en Whales
XRP whales, vergroten hun posities

Ripple whales blijven hun XRP wallets uitbreiden. Vergeleken met vorig jaar is het totale volume gegroeid tot 7,9 miljard US-dollar.

De wallets van de XRP whales blijven groeien. Dit stelt het marktanalyseplatform Santiment in een tweet. Volgens dit platform is het cumulatieve totale volume van alle grote investeerders die minstens 100.000 XRP bezitten gegroeid tot een totaal van 7,9 miljard dollar. Dit betekent dat XRP-walvissen nu 10 procent meer in handen hebben dan vorig jaar. In totaal is de investeerdersgroep goed voor ongeveer 27 procent van het aanbodvolume.

Volgens Santiment zijn de activiteiten van de whales echter afgenomen. Volgens het rapport worden er minder transacties met een tegenwaarde van 100.000 Amerikaanse dollar of meer uitgevoerd dan voorheen. Dat waren er 4.000.

Juridisch geschil loopt nog steeds

Dit wijst op een afwachtende strategie van de kant van de grote investeerders. Tegelijkertijd loopt het juridische geschil van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) tegen XRP-ontwikkelaar Ripple Labs nog steeds. Bij de rechtszaak wist Ripple in juli een eerste overwinning te behalen. De SEC ging vervolgens in beroep. Nu wordt de zaak in april volgend jaar opnieuw behandeld.

Over het algemeen maakt XRP, de cryptocurrency van het Ripple-netwerk, een bull run mee. De coin is sinds het begin van het jaar bijna 50 procent in waarde gestegen.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven