Nieuws - WOO Network koopt aandelen en tokens terug van het failliete Three Arrows Capital

Sam Fröling

Door Sam Fröling

WOO Network koopt aandelen en tokens terug van het failliete Three Arrows Capital

WOO Network (WOO)
Ontwikkelingen
Faillissement
WOO Network buys back shares and tokens, from bankrupt Three Arrows Capital

De Taiwanese liquiditeitsverschaffer WOO Network heet een overeenkomst gesloten met Teneo, de curator van het failliete hedgefonds Three Arrows Capital (3AC), om aandelen en tokens terug te kopen die het netwerk in 2021 heeft verkocht.

Volgens een persbericht stemde WOO ermee in om de aandelen die 3AC had gekocht in de Serie A fondsenwerving van 2021 in te trekken en 20 miljoen WOO tokens terug te kopen, met een waarde van ongeveer $3,4 miljoen tegen de huidige prijzen. De tokens zijn naar een brandadres of cryptowallet gestuurd waar niemand bij kan. WOO haalde $30 miljoen op in zijn Serie A, hoewel het investeringsbedrag van Three Arrows Capital niet bekend werd gemaakt.

Faillissement voor Three Arrows Capital

Three Arrows Capital vroeg in juli 2021 faillissement aan na een implosie als gevolg van hefboomfinanciering die samenviel met de ineenstorting van het $ 60 miljard kostende ecosysteem Terra Luna, waarmee het hedgefonds een sterke samenwerking had.

"We zijn blij dat we de onzekerheid met betrekking tot 3AC uit het WOO-ecosysteem kunnen wegnemen. We hebben proactief samengewerkt met de curatoren om een eerlijke deal te sluiten voor de terugkoop van onze aandelen en zowel verworven als onvoorwaardelijk geworden tokens uit de nalatenschap van 3AC. We kijken ernaar uit om onze missie uit te voeren zonder verdere afleiding door de 3AC fall-out," zei WOO mede-oprichter Jack Tan in een verklaring.

Lees ook: FTX mag crypto ter waarde van $3,4 miljard verkopen

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven