Nieuws - Whale brengt 2,75 miljoen LINK in veiligheid

Door Ted Maas

Whale brengt 2,75 miljoen LINK in veiligheid

Chainlink (LINK)
Wallets en Whales
Investeren

Het crypto-jaar 2024 is veelbelovend geweest voor Chainlink. Nu brengt een whale bijna 2,75 miljoen LINK in veiligheid. Wat is er aan de hand?

Chainlink (LINK) maakte indruk met een sterke koerswijziging in de afgelopen maand. De coin van de Oracle-dienstverlener steeg bijna 34 procent. De cryptocurrency zweeft momenteel rond de 17 euro. Een reden voor de prijsstijging zou de accumulatie door grote whales kunnen zijn. Deze veronderstelling wordt in ieder geval gesuggereerd door een blik op cijfers van de analysedienst Lookonchain.

Het platform heeft de afgelopen dagen meerdere transacties gezien van Binance naar een onbekende wallet. Het is echter niet bekend of hier een whale of een institutionele belegger achter zit. In totaal bedroeg de overdracht ongeveer 2,75 miljoen LINK met een equivalente waarde van bijna 50 miljoen US dollar. Dit suggereert dat de whale verwacht dat de prijzen zullen stijgen.

Voor Chainlink zelf is het crypto-jaar 2024 tot nu toe zeer succesvol geweest. Het project plukt langzaam de vruchten van vorig jaar, toen het bijvoorbeeld een samenwerking kon aangaan met SWIFT, het wereldwijde financiële communicatiesysteem.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven