Nieuws - Voyager wil het geld van klanten terugbetalen in de "komende weken"

Mike Hesp

Door Mike Hesp

Voyager wil het geld van klanten terugbetalen in de "komende weken"

Voyager wil het geld van klanten terugbetalen in de "komende weken"

Failliete cryptokredietverstrekker Voyager is de laatste fase van de liquidatieprocedure ingegaan. Schuldeisers zouden binnenkort hun geld kunnen ontvangen.

Volgens het schuldeiserscomité kunnen benadeelde investeerders van Voyager binnen enkele weken terugbetalingen verwachten. In een tweet op 4 mei kondigde het Voyager Official Committee of Unsecured Creditors (UCC) aan dat het cryptobedrijf zich in de laatste fase van de liquidatie bevindt.

Het bedrijf dient nu de liquidatieprocedure in bij de Amerikaanse faillissementsrechtbank voor het zuidelijke district van New York.

Na indiening van de liquidatieprocedure hebben partijen 10 dagen de tijd om bezwaar in te dienen. Als er geen bezwaren worden ingediend, is het voornemen van Voyager om het plan op dat moment in werking te laten treden, zo meldt de UCC

In april werd nog gedacht dat een overname door Binance.US waarschijnlijk zou plaatsvinden. Echter, op 25 april kondigde de Amerikaanse tak van Binance op Twitter aan dat zij zich terugtrokken uit de deal van 1,3 miljard dollar. Het bedrijf noemde als reden "het vijandige en onzekere regelgevingsklimaat" in de Verenigde Staten.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven