Nieuws - Uitbetalingen op OKX onderbroken na technische storing

Mike Hesp

Door Mike Hesp

Uitbetalingen op OKX onderbroken na technische storing

Door een storing bij de cloudoperator van de beurs konden opnames niet worden verwerkt. Inmiddels is het incident opgelost.

Door een storing bij de cloudoperator van de beurs konden opnames niet worden verwerkt. Inmiddels is het incident opgelost. Verstoringen in de verwerking van opnames zorgden zondagochtend 18 december voor onrust over de cryptobeurs OKX.

Volgens een tweet verklaarde het bedrijf dat storingen bij cloud operator Alibaba beperkingen hadden veroorzaakt in de activiteiten van de cryptobeurs. Het geld van de klanten was naar verluidt niet in gevaar.

Het platform was pas in de late avonduren weer online. Vanaf vier uur vanmorgen zijn toen de uitbetalingen van de belangrijkste crypto's weer opgestart, kondigde OKX aan. Daarnaast publiceerde de beurs een apart schaderapport.

Sinds de ineenstorting van FTX is er grote onzekerheid onder beleggers over de solvabiliteit van sommige cryptobeurzen.

Zelfs beursgigant Binance staat de laatste tijd onder druk. Klanten halen massal crypto van de beurs af er twijfels waren ontstaan over het bewijs van zijn cryptoreserves. Ook het lopende onderzoek van het Amerikaanse ministerie van Justitie tegen Binance zorgt voor grote onzekerheid bij sommige crypto-volgers.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven