Nieuws - Trust Wallet voegt Binance en Coinbase Pay toe

Sam Fröling

Door Sam Fröling

Trust Wallet voegt Binance en Coinbase Pay toe

Binance Coin (BNB)
FTX
Crypto-acceptatie
Trust Wallet, voegt Binance en Coinbase Pay toe

Na de FTX-schandaal trekken beleggers hun kapitaal terug. Omdat het transactieproces vroeger "omslachtig" was, accepteert Trust Wallet Binance en Coinbase Pay.

Een verbeterd toegang tot web3

Trust Wallet, een van de grootste aanbieder van self-custody en multi-chain wallets, heeft aangekondigd dat het zowel Binance als Coinbase Pay heeft toegevoegd. Dat meldt Coinjournal op basis van een persbericht. Trust wallet zei dat ze willen "zorgen voor naadloze crypto-overdrachten voor klanten vanaf hun Coinbase- of Binance-rekeningen en verbeterde toegang tot web3". De acceptatie is bedoeld om problemen met het overbrengen van cryptocurrencies naar de Trust Wallet aan te pakken.

Update voor het transactie proces

In het verleden was het transactieproces "omslachtig" omdat "gebruikers handmatig hun adressen moesten invoeren, tussen apps moesten schakelen of het juiste netwerk moesten selecteren". De update heeft dit langdurige proces verholpen. Gebruikers zouden in "een paar eenvoudige stappen crypto-overdrachten kunnen doen, zodat de fondsen rechtstreeks van hun Binance- of Coinbase-rekeningen naar de Trust Wallet gaan". De bijbehorende Trust Wallet Token (TWT) was massaal gestegen na de gevolgen van de FTX-ramp. Vanwege de schandalen rond de uitbetalingsstop en de verduistering van activa van hun klanten vluchten veel klanten momenteel naar een eigen wallet.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven