Nieuws - Texaans NFL-team accepteert betalingen in Bitcoin

Mike Hesp

Door Mike Hesp

Texaans NFL-team accepteert betalingen in Bitcoin

Bitcoin (BTC)
VS
NFL-team accepteert Bitcoin

De VIP-boxen in het stadion van de Houston Texans kunnen nu betaald worden met Bitcoin. Weer een stap in de richting van Bitcoin acceptatie in Texas.

Het NFL-profteam Houston Texans is het eerste team binnen de American Football League dat betalingen voor VIP-boxen accepteert in de vorm van Bitcoin. Dit staat in een persbericht van de sportclub. In samenwerking met cryptobedrijf BitWallet, dat ook in Houston actief is, is de aankondiging "met onmiddellijke ingang".

"We zijn trots om samen te werken met BitWallet om een opwindende optie aan te bieden voor onze fans die willen genieten van de Texans wedstrijddag in een van onze suites," staat in een verklaring van Greg Grissom, voorzitter van de sportgigant.

Volgens John T. Perrone, CEO van BitWallet, is digitale valuta een primair betaalmiddel geworden. Hij voegde eraan toe dat hij vereerd zou zijn om deze dienst voor het eerst aan te bieden aan Texaanse fans. De Amerikaanse staat Texas staat bekend om zijn belangstelling in crypto. Miners die daar gevestigd zijn, maken een groot deel uit van de bitcoin hashrate en werken samen met de regering.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven