Nieuws - Terra projecten migreren naar Polygon

Door Ted Maas

Terra projecten migreren naar Polygon

Polygon (MATIC)
Terra Luna Classic (LUNC)
Terra Luna (LUNA)
NFT
Altcoins
terra migratie polygon

Na het drama rond de ondergang van Terra, wagen de projecten van het netwerk zich nu aan een exodus richting Polygon.

De ondergang van het Terra ecosysteem is nu bijna twee maanden geleden en laat nog steeds een veld van verwoesting achter in de crypto sector. De lijst van negatieve gebeurtenissen lijkt eindeloos: gevallen investeerders, een CEO die flink van de crash profiteerde en vele projecten die door onzekere wateren moesten navigeren in de nasleep van de crash.

Voor dat laatste heeft de ondergang van Terra een positieve wending gekregen. Kort na de ineenstorting van de Terra Blockchain maakte Polygon Studios CEO Ryan Wyatt de worstelende projecten het hof – en met succes. Zoals de 35-jarige nu op Twitter meldt, zouden zich vanaf vandaag 48 projecten bij het netwerk hebben aangesloten. De bekendste vertegenwoordigers zijn: het metaverse platform Lunaverse, de NFT marktplaats OnePlanet en het blockchain spel Derby Stars.

Naast Polygon proberen ook andere crypto-ontwikkelingsstudio's, zoals VeChain, voormalige Terra-projecten te vinden. Uiteindelijk valt nog te bezien wie de race zal winnen. Polygon, echter, heeft momenteel een goede voorsprong te pakken.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven