Nieuws - Staking pool van Chainlink na drie dagen op zijn limiet

Sam Fröling

Door Sam Fröling

Staking pool van Chainlink na drie dagen op zijn limiet

Sinds 6 december kunnen klanten tokens inzetten bij Chainlink. Na drie dagen was de capaciteitslimiet van de liquiditeitenpool bereikt. 

Sinds 6 december kunnen klanten tokens inzetten bij Chainlink. Na drie dagen was de capaciteitslimiet van de liquiditeitenpool bereikt. 

Afgelopen dinsdag kondigde Chainlink aan dat Early Access voor Chainlink Staking beschikbaar is op het Ethereum Mainnet. Om rendement te genereren kunnen klanten tokens storten in een liquiditeitspool. Eerder was de pool alleen beschikbaar voor knooppuntbeheerders en lange termijn investeerders. De algemene toegang vond gisteren, 8 december, plaats. 

Grens is bereikt 

De omvang van de liquiditeitspool is beperkt tot 22,5 miljoen Chainlink tokens (LINK). Op dit moment komt dit overeen met ongeveer 160 miljoen dollar. Gisteren, op 9 december, is de grens bereikt. Met staking kunnen beleggers hun munten storten, die dan voor een bepaalde tijd worden geblokkeerd. In ruil daarvoor ontvangen zij percentages voor het verstrekken van liquiditeit. Het bedrijf stelt de lock-up periode van de ingezette LINK op negen tot twaalf maanden en adverteert met een rendement van 4,75 procent. 

Lees ook: Chainlink wil transparantie creëren in de cryptosector 

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven