Nieuws - Shibarium: Uitstekend nieuws zorgt voor positieve reacties

Mike Hesp

Door Mike Hesp

Shibarium: Uitstekend nieuws zorgt voor positieve reacties

Shiba Inu (SHIB)
Blockchain/Technologie
Shibarium: Uitstekend nieuws zorgt voor positieve reacties

De Shib Army, de gemeenschap van Shiba Inu, heeft vol enthousiasme gereageerd op de nieuwste ontwikkelingen rondom Shibarium.

Het gepassioneerde team achter Shiba Inu deelt met trots dat het platform momenteel al soepel draait en alleen nog maar in de openbaarheid hoeft te worden gebracht.

Het team achter het op Ethereum gebaseerde laag-2 netwerk Shibarium heeft aangekondigd dat het platform uitstekend werkt en klaar is om openbaar te worden. Het heeft met succes de tweedaagse testperiode doorstaan en staat op het punt om zich beschikbaar te stellen aan het publiek.

Recentelijk heeft het Shibarium-team in een blogpost verzekerd dat alle fondsen veilig zijn en dat gebruikers kunnen uitkijken naar een geheel nieuwe ervaring zodra het platform voor iedereen toegankelijk wordt. Degenen die reeds de voordelen van deze update hebben mogen ervaren, vieren nu feest nu de overbrugde BONE tokens hun intrede maken.

De gemeenschap van Shiba Inu, beter bekend als de Shib Army, heeft positief gereageerd op X, voorheen bekend als Twitter, in antwoord op deze veelbelovende ontwikkeling. Het Shibarium-team heeft hun tevredenheid geuit over de voortgang en heeft verklaard dat het netwerk na uitgebreide tests en parameteraanpassingen nu in een "kant-en-klare" staat verkeert. Hoewel de testfase nog voortduurt, heeft het team enthousiast medegedeeld dat de blokken consistent en zonder enige haperingen worden gegenereerd.

De recente updates omvatten een reeks extra veiligheidsmaatregelen en de implementatie van een geavanceerd monitoringsysteem. Deze verbeteringen omvatten onder andere het introduceren van snelheidsbeperkingen op het niveau van remote procedure call (RPC), evenals een geautomatiseerd resetmechanisme voor de servers. Dit alles is bedoeld om potentiële problemen als gevolg van plotselinge verkeerspieken te minimaliseren en de gebruikers een stabiele en betrouwbare ervaring te garanderen.

In nauw verband hiermee heeft het Shibarium-netwerk tijdens de testfase aanzienlijke aandacht weten te trekken, met miljoenen wallets die gedurende vier maanden meer dan 22 miljoen transacties hebben uitgevoerd. Hoewel de initiële lancering enkele uitdagingen met zich meebracht, waaronder een overweldigende toename van de activiteit die het netwerk tijdelijk overbelastte en resulteerde in een tijdelijke stopzetting van transacties gedurende enkele uren, hebben de ontwikkelaars deze kwesties met vastberadenheid aangepakt.

Na zorgvuldig onderzoek hebben de ontwikkelaars geïdentificeerd dat de overbelasting van de servers werd veroorzaakt door een onverwachte piek in het transactievolume. Met deze uitdagingen in gedachten, heeft het netwerkteam nu sterk vertrouwen in een succesvolle herlancering, onderstrepend dat de initiële hindernissen zijn overwonnen en dat de weg vooruit veelbelovend is.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven