Nieuws - Shiba Inu Mainnet Shibarium is live (met opstartproblemen)

Door Ted Maas

Shiba Inu Mainnet Shibarium is live (met opstartproblemen)

Shiba Inu (SHIB)
Blockchain/Technologie
Ontwikkelingen
Shiba Inu Mainnet Shibarium is live (met opstartproblemen)

De koers van SHIB keldert, gebruikers melden problemen en ook de Ethereum bridge is kapot. De lancering van het Shibarium Mainnet is nog geen succes gebleken.

Vandaag, 17 augustus, is het Shiba Inu Mainnet Shibarium gelanceerd. De Layer 2 blockchain belooft betere schaalbaarheid, snellere transactietijden, lagere kosten en een uitgebreider framework voor developers. Het wil ook de integratie van Web3-toepassingen optimaliseren. Daarnaast wil Shibarium zich inzetten voor een betere integratie van cryptocurrency in de gamingsector.

Volgens blockchainbedrijf Beosin was er vanochtend een transactielog-verstopping op de Ethereum bridge - ongeveer 1,7 miljoen US dollar in ETH staat vast, zeggen ze. Daarnaast waren er andere technische problemen en werkte de blockexplorer niet goed.

Shiba Inu hoofdprogrammeur Shytoshi Kusama sust en legt uit dat de toename van gebruikers het netwerk heeft overbelast. De kritiek is gewoon FUD en er zijn geen problemen met de bridge, aldus Kusama in een blogpost.

De marketingmanager van Shiba Inu komt daarom nu ook met een waarschuwing: na de lancering zouden er frauduleuze applicaties en rug-pull tokens kunnen ontstaan op het Shibarium netwerk. Shiba Inu (SHIB) wordt verhandeld met een verlies van ongeveer acht procent in de afgelopen 24 uur.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven