Nieuws - Shibarium bridge naar Ethereum weer online

Mike Hesp

Door Mike Hesp

Shibarium bridge naar Ethereum weer online

Shiba Inu (SHIB)
Blockchain/Technologie
Ontwikkelingen
Shibarium bridge naar Ethereum weer online

Een netwerkoverbelasting legde de bridge bijna twee weken geleden plat. De lancering van Shibarium mislukte daardoor. Nu is de fout hersteld.

Bijna twee weken na de mislukte lancering van het Shiba Inu Layer 2 project "Shibarium", zijn uitbetalingen vanaf het netwerk weer mogelijk. Dit is het resultaat van een update door de ontwikkelaar Shytoshi Kusama.

Volgens de update kunnen verschillende cryptocurrencies, waaronder SHIB, LEASH en WETH, weer worden uitbetaald. Het proces duurt naar verluidt tussen de 45 minuten en vier uur.

Vanwege een vastgelopen transactie op de Ethereum bridge was eerder ongeveer 1,7 miljoen US dollar aan ETH geblokkeerd. Voor velen was het Layer 2 netwerk daardoor lange tijd onbruikbaar.

Shibarium belooft eigenlijk een betere schaalbaarheid, snellere transactietijden, lagere kosten en een uitgebreider ontwikkelingsraamwerk.

Zelfs na de laatste update blijft het de vraag of het netwerk van Shiba Inu het zal winnen van andere Ethereum schaaloplossingen, zoals Arbitrum, Optimism of ZKSync.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven