Nieuws - Shiba Inu: "Shibarium" is aanstaande

Door Ted Maas

Shiba Inu: "Shibarium" is aanstaande

Ethereum (ETH)
Blockchain/Technologie
Altcoins
SHIB Shibarium

Volgens ontwikkelaars van de populaire meme munt Shiba Inu is een volledige lancering op de Layer 2 blockchain op Ethereum niet ver weg. Via een blogpost werd het project Shibarium onthuld.  

De lancering van het beta mainnet is dus aanstaande. De volledige lancering zal niet lang daarna volgen, zeggen de developers. Shibarium is ontworpen als layer2 chain op het Ethereum netwerk en breidt daarmee het Memecoin ecosysteem uit. Zo wordt ook het "Shiba-Swap"-platform geïntegreerd in de layer2 implementatie. Met BONE krijgt de blockchain ook een eigen munt via de "Shiba DAO". BONE zal worden gebruikt voor de validatie van transacties. Deze activeren op hun beurt een token burn mechanisme voor de Shiba Inu token.

De ontwikkelaars hebben echter nog geen exacte datum genoemd voor de lancering. Zij zien Shibarium niet alleen als een "koerspomper", maar stoppen veel passie in Shibarium, - haast is dus niet geboden bij dit project.

Ondertussen krijgt Shiba Inu concurrentie van de memecoin BONK, die is gebouwd op de Solona Blockchain. Deze coin trok nieuwe gebruikers aan na een flinke prijsrally en boekte in recordtijd vergelijkbare winsten als Shiba Inu en Dogecoin. Met Shibarium wil Shiba Inu aanhaken op de concurrentie.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven