Nieuws - Ripple’s XRP: Nog $1 miljard om BNB te ‘flippen’.

Door Ted Maas

Ripple’s XRP: Nog $1 miljard om BNB te ‘flippen’.

Ripple (XRP)
Binance Coin (BNB)
Koersupdate
Ripple’s XRP: Nog $1 miljard om BNB te ‘flippen’.

Ripple (XRP) heeft een zeer zwaar jaar doorgemaakt in zijn strijd met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). Echter, de coin staat op het punt om Binance Coin (BNB) over te nemen op het gebied marktkapitalisatie.

Nadat de rechtszaak Ripple vs SEC in juli eindigde, steeg de waarde van XRP, maar de altcoin kreeg een correctie in de weken die volgden. Echter, XRP was in staat om enkele van zijn winsten over de afgelopen weken te behouden.

Aan de andere kant heeft de Binance-beurs de afgelopen maanden een reeks nachtmerries doorgemaakt. De CEO van Binance, Changpeng Zhao (CZ), is afgetreden van zijn leiderschapsrol, en de exchange moest uiteindelijk een massieve schikking van $4,3 miljard aan de SEC betalen.

Het kwam dan ook niet als een verrassing dat de waarde van de Binance utility token, BNB, een duik nam na deze gebeurtenissen. Hierdoor staat XRP nu op het punt om een positie als de vierde grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie te verzekeren, waarbij BNB naar de vijfde plaats wordt geduwd. Op het moment van schrijven was XRP slechts $1 miljard verwijderd van het bereiken van deze historische mijlpaal.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven