Nieuws - PEPE-whale verliest half miljoen dollar na crash

Mike Hesp

Door Mike Hesp

PEPE-whale verliest half miljoen dollar na crash

Pepe (PEPE)
Wallets en Whales
Veroorzaakt deze whale een sell-off van SHIB?

Een ambitieuze Memecoin-whale heeft momenteel meer dan $500.000 aan verlies na een investering in bijna een biljoen PEPE.

Uit on-chain gegevens blijkt dat een crypto-whale op 5 mei maar liefst 962 miljard tokens van de momenteel gehypte Memecoin PEPE kocht. De waarde van deze tokens op moment van aankoop bedroeg ongeveer 2,46 miljoen dollar. 470 ETH en 70 verpakte bitcoin (WBTC) is wat de anonieme handelaar heeft ingeruild voor de aankoop.

Kort daarna begon de PEPE-prijs echter sterk te dalen, waardoor de whale waarschijnlijk spijt heeft van zijn investering. De correctie veroorzaakte een verlies van meer dan 600.000 dollar voor de whale. Althans op papier, want de ongelukkige whale houdt nog steeds vast aan zijn belegging. Het is nog maar de vraag of hij ooit nog winst zal maken.

Memecoins zoals PEPE zijn extreem volatiel. Kopers en verkopers gedragen zich vaak extreem irrationeel, waardoor het prijsverloop nauwelijks voorspelbaar is. Een investering in deze coins is min of meer als het spelen van de loterij.

Aan de andere kant werd een gelukkige belegger binnen iets meer dan twee weken tijd multimiljonair met zijn aankoop van slechts 251 dollar.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven