Nieuws - Hoe deze investeerder $251 omtoverde tot miljoenen met PEPE

Sam Fröling

Door Sam Fröling

Hoe deze investeerder $251 omtoverde tot miljoenen met PEPE

Hoe deze investeerder, $251 omtoverde tot miljoenen met PEPE

Sinds de lancering op 14 april is PEPE met 82.000 procent gestegen. Eén belegger werd multimiljonair in slechts 18 dagen.

Na de snelle koersstijging van de Meme coin Pepe (PEPE) hebben sommige beleggers hun coins verkocht en miljoenen winst binnen geharkt. Volgens de gegevens van Lookonchain kocht een investeerder op 15 april ongeveer 5,9 biljoen PEPE voor 251 US dollar. Nadat de prijs enorm steeg, wist hij de 2 biljoen tokens te verkopen voor 1,06 miljoen dollar op 1 mei. Dit zorgde ervoor dat hij miljonair werd in slechts 18 dagen. Mocht de belegger nog besluiten om de resterende 3,9 biljoen PEPE te verkopen, dan zou hij een multimiljonair worden met een winst van maar liefst 5,67 miljoen dollar.

De token is sinds de lancering op 14 april met tienduizenden procenten gestegen. Op het moment van schrijven wordt PEPE verhandeld tegen US$0,000001218.

experts benadrukken de risico's

Naast vele voordelen bezit de Memecoin ook wat nadelen. Volgens Gopluslabs heeft kan de maker adressen te blokkeren en kan hij transactiebelastingen naar zijn wens aanpassen.

Marktexpert Stefan Lübeck benadrukt: "Ondanks alle euforie rond de nieuwe Meme coin moeten beleggers nu niet in FOMO vervallen. Sinds de lancering op 14 april heeft de PEPE-prijs op zijn hoogtepunt al ongeveer 82.000 procent gewonnen en is daarmee in zeer korte tijd in de top 100 van altcoins gesprongen (92e plaats). Hoewel een verdere stijging niet kan worden uitgesloten, is het correctiepotentieel enorm groot. De risk-reward ratio staat niet in verhouding tot een sell-off."

Ondertussen proberen tal van cryptoprojecten het vermeende succes van PEPE te evenaren. "Pepethereum", bijvoorbeeld, vertrouwt op dynamische on-chain afbeeldingen die interageren met het Ethereum netwerk.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven