Nieuws - Pancakeswap DEX komt naar de Aptos blockchain

Door Luc Vesters

Pancakeswap DEX komt naar de Aptos blockchain

PancakeSwap (CAKE)
Blockchain/Technologie
DeFi
Pancakeswap to Aptos

De community van de gedecentraliseerde exchange Pancakeswap heeft besloten om te starten op de nieuwe blockchain Aptos. Dat maakte de DEX bekend op hun website. Maarliefst 98 procent van de stemmers was voor een versie van pannenkoekenruilen op Aptos. Het is de bedoeling dat de vier belangrijkste functies Swaps, Farms, Pools en Initial Farm Offerings bij de lancering beschikbaar zijn. Daarnaast moet er ook een bijbehorende Aptos liquiditeitspool komen.

Eind november wil de decentrale beurs, inclusief het eigen CAKE-token, migreren naar de nieuwe blockchain na de voormalige ontwikkelaars Metas, Mo Shaikh en Avery Ching. Vorige week nog lanceerde Aptos zijn mainnet. Het Facebook-verleden, de ontransparante tokenomics en de reputatie van risicokapitaal hadden zeker invloed op het project.

De lancering van de APT-token op de beurzen was dan ook erg volatiel. In het begin handelde APT op sommige marktplaatsen 40 procent onder de noteringsprijs, maar na een korte periode van stabilisatie schoot de token in het weekend weer 30 procent omhoog.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven