Nieuws - Northstake krijgt een belangrijke rol binnen het Polygon netwerk

Sam Fröling

Door Sam Fröling

Northstake krijgt een belangrijke rol binnen het Polygon netwerk

Northstake krijgt een belangrijke rol, binnen het Polygon netwerk

Het in Denemarken gevestigde bedrijf ondersteunt de Polygon blockchain als validator. Op deze manier wil Northstake stakingdiensten aanbieden aan zijn institutionele klanten.

Northstake, een gereguleerde aanbieder van virtuele activadiensten, wordt een validator voor de Polygon blockchain. Dit blijkt uit een persbericht. Hiermee zal het bedrijf helpen bij de beveiliging en verificatie van de blockchain en haar institutionele klanten in staat stellen om in te zetten op het netwerk. "Dit is de nieuwste stap in de visie van Northstake om veilige en compliant inzetdiensten aan te bieden aan institutionele beleggers die willen profiteren van de snelgroeiende ruimte voor digitale activa," aldus Jesper Johansen, CEO van Northstake.

Een begin is al gemaakt

Op het moment van schrijven heeft Northstake al 378.083 MATIC ingezet - het equivalent van 280.000 US dollar. Polygon maakt snelle en kosteneffectieve transacties mogelijk op basis van de Ethereum blockchain. De Deutsche Telekom liet eerder al weten Proof of Stake als validator te ondersteunen.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven