Nieuws - Nog twee Bitcoin ETF commercials vrijgegeven

Mike Hesp

Door Mike Hesp

Nog twee Bitcoin ETF commercials vrijgegeven

Bitcoin (BTC)
ETF
Nog twee Bitcoin ETF commercials vrijgegeven

De race om de gunst van beleggers is begonnen. Bitwise volgt het voorbeeld, terwijl Hashdex zijn eerste advertentie voor de spot Bitcoin ETF laat zien.

''Ik dacht dat je het wel leuk zou vinden om te weten: Satoshi doet je de groeten'', zegt het vervolg op Bitwise's eerste Bitcoin-reclame. Er weer in te zien: Acteur Jonathan Goldsmith in zijn rol als "The Most Interesting Man In The World".

Naast het vervolgfilmpje van de vermogensbeheerder betreedt ook een andere speler de marketingarena: Hashdex. Zijn Bitcoin ETF-commercial werd 21 december uitgebracht.

Er staat: "Aandelen zijn geen crypto. Vastrentende waarden zijn geen crypto. Edele metalen? Nee, ook geen crypto. Jouw Bitcoin-investering verdient een bedrijf dat zich richt op crypto". Het enige wat je ziet is een kiepwagen die langzaam een berg oprijdt.

Beide vermogensbeheerders behoren tot een aantal kandidaten die een aanvraag voor een Bitcoin spot ETF hebben ingediend bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC).

Het feit dat ze nu beginnen met het promoten van hun producten maakt goedkeuring des te waarschijnlijker. Marktdeskundigen denken dat goedkeuring van de eerste Bitcoin Spot ETF's in de VS mogelijk is in januari 2024.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven