Nieuws - Nieuwe all-time high voor Binance Coin

Door Luc Vesters

Nieuwe all-time high voor Binance Coin

Binance Coin (BNB)
Koersupdate
Nieuwe all-time high voor Binance Coin

De native BNB token van Binance breekt voor het eerst door de grens van 700 dollar en markeert een nieuwe all-time high. Op het hoogtepunt bereikte BNB een prijs van USD 711,56. Sinds medio maart bewoog de coin van Binance zijwaarts zonder grote sprongen. Maar alleen al in de afgelopen 24 uur is de prijs met ongeveer 12 procent gestegen.

Tegelijkertijd heeft de marktkapitalisatie van BNB een aanzienlijke 100 miljard dollar overschreden, wat betekent dat Binance Coin het beter doet dan tal van grote bedrijven zoals UBS en Starbucks.

Recentelijk heeft de crypto exchange Binance in verschillende landen onder sterke druk gestaan van de regelgeving. Het meest recente juridische geschil was met Nigeriaanse autoriteiten, die het bedrijf beschuldigden van het witwassen van geld en het financieren van terrorisme. Daarnaast werd de oprichter en voormalig CEO Changpeng “CZ” Zhao veroordeeld en begon hij onlangs aan zijn gevangenisstraf van vier maanden in de VS.

Een mogelijke reden voor de huidige sterke prestaties van BNB zou het hoge activiteitsniveau op de Binance Launchpad en Launchpool platforms kunnen zijn. Daar moeten gebruikers BNB kopen en staken om een aandeel van een nieuw uitgegeven token te ontvangen.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven