Nieuws - MicroStrategy bereidt zich voor op goedkeuring ETF

Sam Fröling

Door Sam Fröling

MicroStrategy bereidt zich voor op goedkeuring ETF

Bitcoin (BTC)
ETF
MicroStrategy bereidt zich voor, op goedkeuring ETF

Met de laatste Bitcoin-aankoop van $615 miljoen bezit MicroStrategy één procent van de totale BTC in omloop.

Zoals MicroStrategy-oprichter Michael Saylor aankondigde op X (voorheen Twitter), heeft het bedrijf dat hij oprichtte opnieuw Bitcoin gekocht: MicroStrategy voegde in totaal 14.620 BTC toe aan zijn holdings. Het technologiebedrijf betaalde gemiddeld 42.110 Amerikaanse dollar voor de 14.620 BTC. De totale prijs van de laatste overname is 615,7 miljoen dollar. MicroStrategy heeft nu 189.150 BTC in bezit met een totale waarde van 5,9 miljard dollar. De gemiddelde prijs die per coin werd betaald was USD 31.168.

MicroStrategy in de plus

Bij een huidige koers van USD 43.040 per Bitcoin bevindt de BTC-wallet van MicroStrategy zich in de plus. En bezit dus ongeveer 0,91 procent van de totale hoeveelheid Bitcoin in omloop. Het lijkt dus slechts een kwestie van tijd voordat MicroStrategy 1 procent bezit.

Veel beleggers verwachten dat de prijs in 2024 sterk zal stijgen. Een navenant sterke Bitcoin-rally zou MicroStrategy miljarden aan ongerealiseerde winsten kunnen opleveren. Lees hier of het technologiebedrijf zelfs Apple zou kunnen inhalen.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven