Nieuws - Lanceert Binance zijn eigen hardware wallet?

Zenz

Door Zenz van der Wielen

Lanceert Binance zijn eigen hardware wallet?

Binance Coin (BNB)
Wallets en Whales
Exchanges
Binance hardware wallet

Binance investeert in de hardware wallet fabrikant NGRAVE. Zet de cryptogigant nu voelsprieten uit in de richting van cold storage?


Sinds de FTX-crash probeert de cryptomarkt zich los te maken van zijn schokstijfheid. De ineenstorting van de cryptobeurs maakte veel beleggers pijnlijk bewust van de voordelen van het zelf bewaren van cryptomunten. Binance CEO Changpeng Zhao (CZ) noemde zelfbehoud zelfs een mensenrecht op Twitter. Dat is waarschijnlijk de reden waarom de cryptogigant nu deelneemt aan een financieringsronde voor NGRAVE, een Belgische aanbieder van hardware-portemonnees.

"In volatiele en turbulente tijden is het belangrijk om je vermogen gediversifieerd op te slaan," legt Michael Wild, hoofd Duitsland, uit. Het is niet Binance's eerste investering in een externe wallet-oplossing. Terug in 2018 kocht de cryptobeurs de niet-custodiale aanbieder Trust Wallet, waarmee gebruikers cryptocurrencies kunnen versturen, opslaan en ontvangen.

Nu zet Binance ook voelsprieten uit in de richting van koude opslag. Volgens Wild willen ze een gezamenlijk product lanceren met NGRAVE. Het hoofd van Duitsland gaf geen commentaar op de vraag of dit een eigen hardwareportefeuille zou zijn. Het zou echter denkbaar zijn.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven