Nieuws - Is Elon Musk binnenkort geen Twitter-baas meer?

Mike Hesp

Door Mike Hesp

Is Elon Musk binnenkort geen Twitter-baas meer?

Elon Musk
Elon Musk heeft de Twitter-gemeenschap gevraagd of hij moet aftreden als CEO.

Elon Musk heeft de Twitter-gemeenschap gevraagd of hij moet aftreden als CEO. De gemeenschap heeft nu tegen Musk als CEO gestemd. Zal hij zich eraan houden?

In een poll op Twitter vroeg Elon Musk de gebruikersgemeenschap of hij zijn rol als CEO van het sociale netwerk zou moeten behouden. Meer dan 17,5 miljoen mensen hebben gestemd - bijna 60 procent wilt dat Elon Musk aftreed als CEO van Twitter.

Concreet wilde Musk weten: "Moet ik aftreden als CEO van Twitter? Ik zal me houden aan de uitslag van deze peiling." Terwijl persoonlijkheden als MrBeast waarschijnlijk "nee" hebben gestemd, zal Bitcoin-voorstander Michael Saylor het daar waarschijnlijk niet mee eens zijn.

Twittergebruiker @ZsoltWilhelm formuleerde een mogelijk toekomstscenario: "Als "Ja", blijft Elon nog een paar maanden CEO tot hij een trouwe opvolger heeft gevonden. Als "Nee", dan blijft Elon nog een paar maanden CEO tot hij een trouwe opvolger heeft gevonden."

Musk had al eerder een stemming gehouden over de verkoop van Tesla-aandelen op het platform. Of de zelfbenoemde "Chief-Twit" zich aan de uitslag van de peiling zal houden, valt nog te bezien. Tot nu toe heeft hij niet gereageerd op het resultaat.

De afgelopen weken zijn er tal van schandalen geweest op het platform. Ondertussen blijft de prijs van Dogecoin ongedrukt op iets minder dan 0,078 US dollar. In het verleden reageerde de waarde van Memecoin vaak op de machinaties van de "Dogefather".

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven