Nieuws - Huobi token daalt kortstondig met 93 procent

Mike Hesp

Door Mike Hesp

Huobi token daalt kortstondig met 93 procent

Exchanges
Huobi token daalt kortstondig met 93 procent

De prijs van Huobi Token (HT) is in hele korte termijn met 93 procent gekelderd en heeft daarmee een nieuw dieptepunt bereikt.

De cryptocurrency Huobi Token (HT) van de gelijknamige cryptobeurs Huobi Global viel, donderdag 9 maart, als een steen naar beneden. Op het dieptepunt werd de HT token verhandeld op een nieuw all-time low van 1,23 US dollar.

Hoewel de prijs van het Huobi-token binnen enkele minuten aanzienlijk herstelde, wordt het nog steeds verhandeld op 3,76 US dollar, 20 procent onder het niveau van voor de prijscrash.

De CEO van de cryptobeurs, Justin Sun, tweette dat de recente marktschommelingen werden veroorzaakt door leveraged liquidaties van enkele gebruikers. Dit leidde tot een cascade van gedwongen liquidaties van spot en leveraged futures posities, aldus Sun. De cryptobeurs zelf werd echter niet getroffen.

De prijs van HT handelt nu in de buurt van het vorige dieptepunt van 13 november 2022. Als deze steun wordt verlaten, dreigt een terugval naar 3,44 dollar. Als de cryptocurrency Bitcoin verder verzwakt, is een correctie richting 2,60 US dollar ook denkbaar.

Pas als de HT-prijs zich weer stabiliseert boven 3,92 US dollar en terugbreekt boven 4,12 US dollar, zullen beleggers zich richten op het uitbraakniveau van gisteren op 4,80 US dollar.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven