Nieuws - Helium migreert naar Solana

Mike Hesp

Door Mike Hesp

Helium migreert naar Solana

Solana (SOL)
Blockchain/Technologie
Helium migreert naar Solana

De datum voor de migratie van het Helium IoT-netwerk naar Solana is vastgesteld. De overstap is gepland voor eind maart.

Helium geeft gehoor aan de oproep van de gemeenschap en schakelt zijn blockchain-infrastructuur over op Solana. Dat maakte de stichting van het project afgelopen vrijdag bekend in een persbericht.

De deadline is 27 maart om 16.00 (CET). De overschakeling zal naar verwachting in totaal 24 uur duren. Gedurende deze tijd zullen de kernontwikkelaars de blockchain tijdelijk stopzetten, een momentopname maken van het ecosysteem en vervolgens accounts en tokens overzetten naar Solana. HNT, MOBILE en IOT zullen als eigen tokens blijven bestaan.

Tenslotte zal een nieuwe versie van de Helium Wallet app de overstap naar Solana afronden. De ontwikkelaars behouden zich echter het recht voor om de update uit te stellen als zich tijdens de migratie bugs of soortgelijke problemen voordoen.

In het algemeen wil Helium een draadloos IoT-netwerk bouwen waarmee apparaten over de hele wereld draadloos verbinding kunnen maken met het internet zonder afhankelijk te zijn van energievretende GPS-hardware of dure cellulaire plannen.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven