Nieuws - Grote Shiba Inu whales verzamelen tokens

Door Ted Maas

Grote Shiba Inu whales verzamelen tokens

Grote Shiba Inu whales verzamelen tokens

De laatste tijd heeft de bekende memecoin Shiba Inu te maken gehad met een neerwaartse qua koers. Ondanks de onzekerheid op de markt, is er nu een lichtpuntje. Grote Shiba Inu whales zijn begonnen SHIB-tokens te verzamelen.

SHIB whales

Data van IntoTheBlock laat zien dat grote SHIB-houders, zowel "investeerders" als "whales," gedurende de afgelopen week actief SHIB-tokens hebben aangeschaft. Deze grote houders bezitten tussen de 0,1% en 1% van de totale circulerende voorraad of zelfs meer dan 1% van de voorraad. "Investeerders" verwijzen naar de aanzienlijke houders zoals gedefinieerd door IntoTheBlock, terwijl "whales" de meest invloedrijke spelers binnen het Shiba Inu-netwerk zijn. Deze grote SHIB holders hebben aanzienlijke invloed in de cryptocurrency-markt. Daarom worden hun acties en gedrag nauwlettend gevolgd vanwege mogelijke gevolgen voor de markt.

Om het gedrag van deze aanzienlijke investeerders te meten, maakt IntoTheBlock gebruik van de "netflow"-metric, die het netto aantal binnenkomende en uitgaande Shiba Inu-tokens volgt van deze wallets.

De Netflow-Metriek: een belangrijke indicator

Een positieve netflow-waarde duidt op een overschot aan SHIB-tokens dat de wallets van deze grote houders binnenstroomt. Dit duidt erop dat deze investeerders actief accumuleren, wat mogelijk een positieve invloed kan hebben op de prijs van deze memecoin. Anderzijds wijzen waarden onder nul erop dat er een nettohoeveelheid van de cryptocurrency de wallets van deze groep verlaat. Simpel gezegd, de investeerders zijn hun SHIB tokens aan het verkopen, wat negatieve effecten kan hebben op de koers.

In deze recente periode hebben grote holders gezamenlijk $100 miljoen aan Shiba Inu-tokens verzameld. Hoewel dit geen buitensporig bedrag is, is het toch aanzienlijk. Het belangrijkste is dat deze accumulatietrend aangeeft dat deze investeerders niet bezig zijn met verkopen. Voor Shiba Inu, dat te maken heeft gehad met een dalende koers, kan deze accumulatie worden gezien als een teken van optimisme.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven