Nieuws - Gordon Ramsay brengt de Metaverse aan de kook

Mike Hesp

Door Mike Hesp

Gordon Ramsay brengt de Metaverse aan de kook

Metaverse
Gordon Ramsey Metaverse

TV-kok Gordon Ramsay is bekend om zijn directe communicatiestijl in de TV-show "Hell's Kitchen". Nu kan hij binnenkort ook de Metaverse aan de kook brengen.

Een partnerschap tussen The Sandbox en de productiemaatschappij ITV Studios zal TV-kok Gordon Ramsay naar de Metaverse brengen. Dit is volgens een persbericht. Daartoe hebben zij met de hulp van Ramsay zelf virtuele ervaringen ontwikkeld op het ITV-terrein van het blockchainspel, gebaseerd op zijn succesvolle realityshow "Hell's Kitchen".

"Niets is opwindender voor mij dan nieuwe wegen inslaan, of het nu gaat om het creëren van een kenmerkend gerecht, een nieuw restaurantconcept, een nieuwe show of nu een virtuele ervaring," zegt Gordon Ramsay.

Neil Bowler van ITV, gaf ook commentaar op de nieuwe samenwerking: "We zijn in een zeer vroeg stadium van het verkennen van het potentieel van entertainment in de metaverse, dus we zijn verheugd om Hell's Kitchen naar The Sandbox te brengen. Beiden zijn pioniers op hun gebied en daarom passen ze goed bij elkaar."

Nog maar een paar dagen geleden haalde het blockchainspel de krantenkoppen met een nieuwe samenwerking met hotelerfgename Paris Hilton.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven