Nieuws - Paris Hilton werkt samen met The Sandbox

Mike Hesp

Door Mike Hesp

Paris Hilton werkt samen met The Sandbox

NFT
Metaverse
Paris Hilton Metaverse

Een roze Mercedes-Benz, palmbomen op het strand en kleine hondjes die in peperdure handtassen worden rondgedragen: Paris Hilton brengt haar wereld naar de Metaverse.

Met deze samenwerking wil Hilton de "Parijse wereld" in de op blockchain gebaseerde Metaverse brengen. Op het aangewezen stuk land in The Sandbox kan men feestjes vieren met de influencer in haar virtuele Malibu mansion en deelnemen aan andere "glamoureuze ervaringen".

Om de "veelzijdige" persoonlijkheid van Hilton beter te leren kennen, zijn er elf verschillende avatars, die elk een bepaalde eigenschap van Hilton benadrukken.

''Ik ben opgewonden om mijn Parijse wereld uit te breiden in de Metaverse," zei Hilton. "In samenwerking met mijn geweldige partner The Sandbox werkt mijn team toegewijd aan het creëren van een ongelooflijke real-life ervaring voor mijn fans."

Sebastian Borget, COO en mede-oprichter van het blockchain spel, gaf commentaar op de samenwerking met de "Queen of the Metaverse": "De Sandbox biedt een creatieve ruimte waarin iedereen zijn verbeelding tot leven kan brengen, en Paris Hilton creëert een glamoureus fantasieland met virtuele feestjes en divers entertainment uit haar universum."

Hilton is een bekende voorstander en verzamelaar van NFT en heeft zichzelf in mei al tot "Metaverse Queen" gekroond.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven