Nieuws - Fetch.ai (FET): 18 procent stijging naar nieuwe recordhoogte

Mike Hesp

Door Mike Hesp

Fetch.ai (FET): 18 procent stijging naar nieuwe recordhoogte

De koers van het AI-project Fetch.ai (FET) vertoont de afgelopen dagen geen tekenen van stoppen en sprong naar nieuwe all-time highs.

De prijs van de AI coin Fetch.ai (FET) is de afgelopen 14 dagen weer bullish en is met 150 procent gestegen naar een huidige all-time high van $ 1,68. Alleen al in de afgelopen 24 uur is de FET-prijs met 18 procent in waarde gestegen en bleef, net als in de voorgaande dagen, nieuwe hoogtepunten bereiken.

De cryptocurrency, die gespecialiseerd is in machine learning, profiteert van de groeiende belangstelling voor projecten in de kunstmatige intelligentiesector.

Met een marktkapitalisatie van 1,7 miljard dollar was Fetch.ai dus in staat om zijn waardering binnen enkele maanden aanzienlijk te verhogen, zoals voorspeld in de laatste analyse van december 2023, en zelfs boven het vermelde maximale koersdoel uit te breken.

Als de koers van FET op korte termijn verder naar het noorden kan katapulteren, komt het volgende koersdoel van $ 1,82 in zicht.

Als de bulls er dan aan het eind van de dag in slagen om dit punt te overwinnen, dan komt het volgende koersdoel van $ 2,46 in zicht.

Alleen als dit weerstandsniveau ook duurzaam kan worden overwonnen, zullen beleggers zich richten op het maximale koersdoel in de $ 3,09 range.

Als, aan de andere kant, een aanhoudende stijging richting $ 1.82 mislukt, moet er eerst een hertest worden gepland van het gebied rond de low van gisteren van $ 1.28. Kopers zouden hier al kunnen proberen om de prijs terug naar het noorden te bewegen.

Als deze zone echter wordt verlaten, zal de correctieve beweging zich waarschijnlijk uitbreiden naar de sterke steunzone rond $ 1.05.

Als deze zone, tegen de verwachtingen in, wordt doorbroken, zal het chartbeeld van Fetch.ai vertroebelen en zal de zone rond de oude all-time high van december 2023 op $ 0,79 waarschijnlijk worden benaderd.

Het maximale koersdoel aan de neerwaartse kant is het 50 Fibonacci retracement van de gehele opwaartse beweging op $ 0,33. De bulls zouden de FET-prijs hier ten laatste moeten stabiliseren en naar het noorden moeten draaien.

Koersanalyse FET

Bron: Tradingview

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven