Nieuws - DeFi ontwikkelaar Andre Cronje hint op comeback bij Fantom

Sam Fröling

Door Sam Fröling

DeFi ontwikkelaar Andre Cronje hint op comeback bij Fantom

Fantom (FTM)
DeFi
DeFi ontwikkelaar, Andre Cronje, comeback Fantom

Fans van de Fantom blockchain praten momenteel over een comeback van oprichter Andre Cronje. De prijs van het FTM-token reageerde er positief op.

De oprichter en voormalig hoofdontwikkelaar van de Fantom Blockchain (FTM) heeft in een tweet gehint op zijn comeback in het project. De DeFi ontwikkelaar postte een meme en liet weten: "Daar gaan we weer". De toevoeging van de afkorting ".ftm" aan zijn Twitter-profielnaam hint ook zijn terugkomst naar het project. Meteen na de hints op Twitter veranderde de ontwikkelaar ook zijn LinkedIn-profielbeschrijving. Volgens zijn bio is hij nu "Vice President of Memes" bij de Fantom Foundation.

Fantom reageerd op het nieuws

In reactie op de laatste geruchten steeg de FTM-coin vorige week met meer dan 24 procent. In maart trad Cronje, samen met Fantom's medeoprichter Anton Nell, terug uit hun functie bij het project en kondigde aan dat zij een stap terugzette uit de DeFi space. Als gevolg daarvan worstelden de FTM en Yearn Finance tokens met prijsverliezen. Naast zijn betrokkenheid bij Fantom, kreeg Cronje bekendheid in de DeFi sector door bijna volledig zelf het Yearn Finance protocol te creëren.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven