Nieuws - DeFi coin Injective (INJ) weer op de rails

Door Ted Maas

DeFi coin Injective (INJ) weer op de rails

Injective (INJ)
DeFi
DeFi coin Injective (INJ) weer op de rails

De koers van het Layer-1 protocol Injective (INJ) is deze week aan het stijgen. De coin is in de afgelopen zeven dagen met 15% gestegen. Hiermee is INJ een van de sterkste prijsvechters onder de top 100 altcoins. Injective is sinds deze week te koop bij Anycoin Direct.

De Injective blockchain, die is gebaseerd op de Cosmos SDK, is speciaal ontwikkeld voor DeFi. De focus ligt op het aanbieden van gedecentraliseerde apps. Met het protocol kunnen ontwikkelaars zeer geavanceerde en schaalbare dApps maken met behulp van de plug-and-play Web3-modules.

Als de bulls het weerstandsniveau van 9 US dollar kunnen breken, zou de opwaartse trend zich moeten uitbreiden in de richting van 10,55 US dollar. Dat zou het hoogste punt van Injective dit jaar zijn, Injective faalde hier al twee keer in 2023.

Mocht de INJ-prijs in staat zijn om dynamisch door deze belangrijke weerstandszone heen te breken, dan is een doormars boven de 11 dollar denkbaar. Deze zone is afgeleid van november 2021. Als we verder kijken, komt de koers van 12,93 in zicht. Kijkend naar de highs van november 2021 is de prijs van 14,12 dollar niet uigesloten.

Nadat Bitcoin even de 30K doorbrak, sprongen veel cryptocurrencies mee.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven