Nieuws - De Metaverse gebruiken om liefde te vinden?

Mike Hesp

Door Mike Hesp

De Metaverse gebruiken om liefde te vinden?

Metaverse
In een onderzoek zei ongeveer 33 procent van de respondenten op zoek te gaan naar een partner in de Metaverse.

In een onderzoek zei ongeveer 33 procent van de respondenten op zoek te gaan naar een partner in de Metaverse. Of dit werkt is twijfelachtig.

Volgens een studie zou de metaverse in 2023 online dating kunnen definiëren. Singles zouden "vertrouwen op technologie om nieuwe contacten te leggen en relaties op te bouwen". Volgens het onderzoek is ongeveer 33% van de respondenten van plan "avatars te gebruiken in de Metaverse om meer nadruk te leggen op communicatie en digitale intimiteit".

Het doel is om "een partner te vinden die aansluit bij hun persoonlijke doelen'', aldus Maria Sullivan, vice-president en datingexpert bij Dating.com. De datingsite Dating.com opende in september zijn eerste datingrooms in de Metaverse. Of het werkt is maar de vraag, want er zijn op dit moment te weinig spelers actief in de metaverse.

De metaverse is ondanks er in de huidige bearmarket weinig spelers zijn, populair bij bedrijven. Zij zien namelijk toekomst in de metaverse en bereiden zich voor om ook onderdeel te zijn van de virtuele wereld. Zo ook Sony die sensoren lanceert voor VR en de metaverse.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven