Nieuws - Cryptovoorspelling: De bull run gaat nu echt beginnen

Mike Hesp

Door Mike Hesp

Cryptovoorspelling: De bull run gaat nu echt beginnen

Bitcoin (BTC)
Bull run
Cryptovoorspelling: De bull run gaat nu echt beginnen

Ondanks de cryptodip is Bitcoin-expert Arthur Hayes bullish. Zijn voorspelling voor mei en waarom de bull run nu echt gaat beginnen.

In zijn laatste blogpost geeft Arthur Hayes, medeoprichter van BitMEX, laconiek commentaar op de laatste cryptodip: "De prijzen hebben zich ontwikkeld zoals ik had verwacht". De man staat bekend om zijn zelfverzekerde cryptovoorspellingen.

In feite had hij een correctie en hoge volatiliteit voorspeld voor en na de Bitcoin Halving.

De daling van 12 procent BTC was een "<3noodzakelijke marktaanpassing". Hij wijt dit aan het belastingseizoen in de VS, zorgen over het rentebesluit van de Fed, de halvering als een "sell-the-news event" en de vertraging in de instroom van Bitcoin ETF's.

Ondertussen wordt de cryptocurrency Bitcoin verhandeld op $ 59.310. Een prijsstijging van 2,7 procent in de afgelopen 24 uur en dus een licht herstel. Toch staat BTC nog steeds 7,9 procent lager dan een week geleden.

Vanaf nu zal de toename van liquiditeit in de VS echter verdere negatieve prijsbewegingen temperen, beweert Hayes. Een grotere geldvoorraad zou al snel zijn weg kunnen vinden naar riskantere activa zoals cryptocurrency en koopdruk kunnen creëren.

"Hoewel ik niet verwacht dat cryptocurrencies de inflatoire aard van het recente Amerikaanse monetaire beleid meteen volledig zullen doorzien, verwacht ik wel dat de prijzen hun dieptepunt zullen bereiken en langzaam weer zullen stijgen," legt de voormalige CEO van BitMEX uit.

Aan het einde van de blogpost zegt hij onomwonden: "Heeft Bitcoin eerder deze week een lokale bodem geraakt rond $58.600? Ja." Hij voorspelt een herstel van BTC naar meer dan $ 60.000 en vervolgens een prijsrange tussen $ 60.000 en $ 70.000 tot augustus.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven