Nieuws - Crypto-expert waarschuwt: "You're fuc*ing up!"

Mike Hesp

Door Mike Hesp

Crypto-expert waarschuwt: "You're fuc*ing up!"

Bitcoin (BTC)
Bull run
Crypto-expert waarschuwt: "You're fuc*ing up!"

De cryptomarkt corrigeert, maar Bitcoin OG Arthur Hayes blijft bullish. Waarom de Amerikaanse verkiezingen kunnen leiden tot een enorme crypto-hausse.

In zijn nieuwe blogpost "Left Curve" neemt de voormalige CEO en oprichter van BitMEX, Arthur Hayes, geen blad voor de mond. Hierin legt hij uit waarom overheidsschulden en devaluatie van valuta kunnen leiden tot een enorme crypto bull run.

Volgens Hayes heeft iedereen die nu crypto verkoopt het niet bij het rechte eind: "If you've sold shi*coins for fiat that you don't need immediately, you are fuc*ing up." Er zal immers oneindig fiatgeld gedrukt blijven worden totdat het systeem gereset wordt.

Maar de trouwe Bitcoiners onder de cryptobeleggers kunnen tenminste opgelucht ademhalen: "Als je je coins hebt verkocht voor Bitcoin, dan is dat niet erg. Bitcoin is het hardste geld ooit gemaakt."

De macro-economische omgeving is momenteel bijzonder bullish voor crypto omdat de Amerikaanse presidentsverkiezingen eraan komen in november. De stimulans om de geldvoorraad uit te breiden zou des te groter zijn omdat de populariteit van politici ervan afhangt.

Nog onbesliste kiezers zouden hun beslissing vooral nemen op basis van hun inschatting van de economische situatie. Volgens Hayes moeten de regerende Democraten er daarom alles aan doen om een recessie in 2024 te voorkomen.

Ongeacht de uitkomst van de Amerikaanse verkiezingen zou de expansie van de geldhoeveelheid blijven versnellen. Crypto traders zouden zich daarom moeten voorbereiden op een fiat devaluatie en nu de dip moeten kopen omdat er een enorme crypto boom aan zit te komen.

"Ongeacht welk type cryptorisico je opwindt, de komende maanden zullen een geweldige kans bieden om posities toe te voegen," vat hij samen aan het einde van de blogpost.

Hoewel Hayes geen prijsdoel voor BTC noemt, suggereert hij dat de weg van 70.000 naar een miljoen US dollar makkelijker zou kunnen zijn dan de ontwikkeling van 0 naar 70.000 US dollar. Het expansieve monetaire beleid heeft de opkomst van crypto in de eerste plaats mogelijk gemaakt en zal nu dramatisch toenemen.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven