Nieuws - Chainlink: dagwinnaar met dubbele cijfers

Door Ted Maas

Chainlink: dagwinnaar met dubbele cijfers

Chainlink (LINK)
Investeren
Blockchain/Technologie
Chainlink: dagwinnaar in de dubbele cijfers

Met een sprong van 20% is Chainlink een van de sterkste altcoins van de dag. Het Chainlink project maakt eindelijk sprongen na een lange stilte.

De koers van de Oracle-provider Chainlink (LINK) is onlangs flink hersteld. Met een prijsstijging van 20 procent is het project een van de grootste stijgers onder de top 100 altcoins in de afgelopen 24 uur. De koers van LINK profiteert van de activering van een nieuw cross-chain protocol. Het Cross-Chain Interoperability Protocol (CCIP) is bedoeld om de interoperabiliteit tussen verschillende blockchains te verbeteren en de kans op cross-chain exploits te verkleinen.

Volgens Santiment is de interesse in Chainlink de laatste tijd aanzienlijk toegenomen, wat momenteel ook aan de koers te zien is. Op 8,03 US dollar brak de LINK-koers in de laatste handelsuren door de weerstand van 7,62 US dollar heen en handelt daarmee niet ver van de volgende relevante weerstand op 8,31 US dollar. Als dit prijslevel ook wordt doorbroken, zou de koers boven de 8,79 US dollar van april kunnen stijgen richting de bovenkant van de tradingrange van de afgelopen 14 maanden, namelijk 9,32 US dollar.

Als het de kopers lukt om ook door dit gebied heen te breken, dan zou de LINK-koers kunnen mikken op het break-off point van 10,80 US-dollar. Pas wanneer ook dit prijsniveau is doorbroken, zullen beleggers zich richten op het maximale koersdoel van 12,22 US dollar. Als de Chainlink daarentegen faalt op het weerstandsgebied rondom 8,31 US dollar en vervolgens onder de resistance van 7,62 US dollar zakt, komt 6,78 US dollar in beeld als realistisch doel.

Als deze zone, in tegenstelling tot de verwachtingen, niet standhoudt en de LINK-prijs zijn correctie voortzet, is een terugval denkbaar richting het uitbraakniveau van 23 juni namelijk 5,71 US-dollar.

Klik hier om de koers van Chainlink te volgen.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven