Nieuws - Cathie Wood voorspelt dat Bitcoin een miljoen dollar waard wordt in 2030

Mike Hesp

Door Mike Hesp

Cathie Wood voorspelt dat Bitcoin een miljoen dollar waard wordt in 2030

Bitcoin (BTC)
Cathie Woord ziet de prijs van de Bitcoin tegen 2030 stijgen tot een miljoen dollar.

Hoewel de cryptomarkt momenteel aan een bear rally bezig is, laat Ark Invest CEO Cathie Wood zich niet afschrikken. Haar voorspelling: Bitcoin zal in 2030 een miljoen dollar bereiken.

De oprichter en CEO van het financiële bedrijf Ark Invest, Cathie Wood, ziet de prijs van de Bitcoin tegen 2030 stijgen tot een miljoen dollar. Ze legde dit uit in een interview met Bloomberg.

Wood bevestigde dat instellingen nu instappen. In het bijzonder, zei ze, "ze zien deze prijsdaling van bijna $70.000 naar ongeveer $20.000 als een kans om in een nieuwe activaklasse te stappen".

Zij zegt dat deze belangstelling ongeveer vier jaar geleden werd gewekt door beleggingsadviesbureau Cambridge Associates. Volgens de theorie van Wood zou de Bitcoin tegen 2030 tot een miljoen dollar kunnen stijgen, wat een stijging van meer dan 4600% ten opzichte van de huidige prijs zou betekenen.

Momenteel wordt BTC verhandeld tegen 20.595 US dollar. Cathie Woods pleit al enige tijd voor Bitcoin, ondanks dat haar fonds Ark Innovation 70% daalde in de bearmarkt.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven