Nieuws - Cardano breekt records terwijl ADA de correctie trotseert

Mike Hesp

Door Mike Hesp

Cardano breekt records terwijl ADA de correctie trotseert

Cardano (ADA)
Koersupdate
Cardano breekt records terwijl ADA de correctie trotseert

Afgelopen weekend vestigde Cardano een record voor de totale waarde die werd vergrendeld, terwijl ADA de cryptocorrectie trotseert.

Terwijl de cryptomarkt in de nacht van 11 december een zware correctie ondergaat, brak Cardano (ADA) afgelopen weekend records.

Volgens DefiLlama brak de totale vergrendelde waarde van het Cardano-ecosysteem voor het eerst door de grens van 400 miljoen dollar, waarbij zelfs kortstondig meer dan 420 miljoen dollar werd bereikt. Op dit moment bedraagt het totale kapitaal dat wordt beheerd in het Cardano-ecosysteem 377 miljoen dollar.

Ondertussen zijn de meest waardevolle protocollen in het Cardano-ecosysteem Indigo met $ 90 miljoen, Minswap met $ 82,9 miljoen en Liqwid met $ 43,5 miljoen.

De ADA-prijs presteert ook aanzienlijk beter dan veel andere munten in een wekelijkse vergelijking: ADA is 5,68 procent gedaald in een 24-uurs vergelijking. In een wekelijkse vergelijking wordt dit echter nog steeds gecompenseerd door een goede groei van 35 procent.

De TVL is een belangrijk cijfer uit de DeFi. Het meet de waarde van alle crypto-activa die via smart contracts in een protocol zijn beveiligd.

TVL is dus niet hetzelfde als marktkapitalisatie. De marktkapitalisatie van Cardano is bijvoorbeeld 19,6 miljard dollar volgens Coinmarketcap.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven