Nieuws - BNB whale laat zich 2,3 miljoen US dollar uitbetalen

Sam Fröling

Door Sam Fröling

BNB whale laat zich 2,3 miljoen US dollar uitbetalen

BNB whale, laat zich 2,3 miljoen US dollar uitbetalen

De BNB-koers daalde fors na de rechtszaak vanuit de SEC. Sommige grote investeerders trekken hun investeringen terug en verkopen de Binance token.

Na twee jaar geen activiteiten te tonen heeft een walvisadres BNB-coins ter waarde van US$2,3 miljoen verkocht. De BNB is het native token van de cryptobeurs Binance. On-chain analisten van Lookonchain merkten de transactie 12 juni op. Daarbij verkocht de houder 10.000 BNB tegen een prijs van $ 230.

Het wallet adres bevat nog steeds 15.000 BNB.

De investeerder was in staat om de vermogen op te bouwen in 2021, meldt Lookonchain. Op dat moment wisselde hij 10 BNB in voor een hele 100 biljoen SafeMoon tokens. Deze wisselde hij na een prijsexplosie weer om in BNB en ontving 110.000 BNB die op dat moment 47,5 miljoen US dollar waard waren.

De tokenverkoop kwam een week nadat de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) cryptobeurs Binance had aangeklaagd. Investeerders zijn sindsdien gealarmeerd. De koers van de Binance-coins daalde daardoor scherp na de rechtszaak en werd verhandeld voor 247 US dollar per coin.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven