Nieuws - Bitcoin op 100.000 dollar "tegen september 2024"

Door Luc Vesters

Bitcoin op 100.000 dollar "tegen september 2024"

Bitcoin (BTC)
Bull run
Bitcoin op 100.000 dollar "tegen september 2024"

Robert Kiyosaki heeft zijn tweede grote Bitcoin voorspelling binnen een maand gedaan, zoals blijkt uit zijn tweet op X. De auteur van "Rich Dad Poor Dad" ziet Bitcoin 100.000 dollar bereiken in september 2024. In zijn laatste schatting zag de financiële expert Bitcoin tegen het einde van het jaar op 300.000 dollar staan.

Dit zou betekenen dat de prijs van de digitale reservemunt binnen drie maanden met USD 200.000 zou stijgen. Dat is hoe dan ook een gewaagde voorspelling. Kiyosaki wil daarom ook een voorraad van 10 BTC aanleggen voor de halvering in april. Als alternatief verwijst de financiële expert naar de edelmetalen goud en zilver, die volgens hem steeds zeldzamer worden omdat er meer vraag naar is dan ooit als spaarmiddel.

Je moet echter met je handen van gewoon geld afblijven. "Wees alsjeblieft geen arm persoon die nepgeld spaart," spoorde Robert Kiyosaki zijn volgers aan, doelend op de recente uitspraken van Michael Saylor.

Kiyosaki motiveert de opkomst van Bitcoin met de neergang van Westerse naties in klassieke Doomer stijl. Het "slimme geld" weet al dat de VS de grootste debiteur ter wereld is. Of dat de Chinese vastgoedmarkt " er aan gaat" en dat de economieën van Japan en Duitsland afglijden naar een "depressie".

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven