Nieuws - Binance.US stopt tijdelijk stortingen in Amerikaanse dollars en opnames volgen volgende week

Mike Hesp

Door Mike Hesp

Binance.US stopt tijdelijk stortingen in Amerikaanse dollars en opnames volgen volgende week

Exchanges
VS
Binance.US stopt tijdelijk stortingen in Amerikaanse dollars en opnames volgen volgende week

Binance.US vraagt klanten om hun Amerikaanse dollar-tegoeden terug te trekken van de exchange. Stortingen zijn al gestopt.

Binance.US stopt met stortingen in US dollars en vraagt klanten om hun fiat holdings (US dollars) terug te trekken van het platform. Vanaf 13 juni wordt de ondersteuning voor betalingen in US dollars volledig stopgezet.

Dit kondigde de Amerikaanse tak van Binance aan op Twitter op 9 juni. De reden hiervoor is de klacht van de SEC, die heeft geleid tot "uitdagingen voor de banken waarmee we samenwerken".

Op twitter deelt Binance.us een bericht aan klanten, dat het zal beginnen met "het verwijderen van USD-paren (bijv. BTC-USD) van het platform", terwijl het "stablecoin-paren (bijv. BTC-USDT) blijft ondersteunen".

Handel, staking, stortingen en opnames van cryptocurrencies zijn nog steeds mogelijk, aldus de aankondiging. Opnames in US dollars kunnen worden vertraagd "vanwege het hoge volume en de banksluitingen tijdens het weekend".

Binance.US kondigde al aan dat het verschillende handelsparen van zijn platform zou verwijderen in het licht van de klacht van de SEC. De maatregelen treffen klanten van de Amerikaanse afsplitsing Binance.US.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven