Nieuws - Avalanche en Immutable X: Onverhinderde Koersrally

Sam Fröling

Door Sam Fröling

Avalanche en Immutable X: Onverhinderde Koersrally

Avalanche (AVAX)
Immutable X (IMX)
Koersupdate
Blockchain/Technologie
Avalanche en Immutable X:, Onverhinderde Koersrally

De twee cryptocurrencies Avalanche (AVAX) en Immutable X (IMX) trotseren de tegenslag op de cryptomarkt en zetten hun rally voort. Waarom het gaming verhaal erachter zou kunnen zitten.

Terwijl veel cryptocurrencies gisteren een terugslag kregen in hun rally en sommige nog steeds in het rood staan, bevinden Avalanche (AVAX) en Immutable X (IMX) zich in een andere situatie. Niets lijkt ze tegen te kunnen houden.

Op 24-uurbasis stijgt AVAX momenteel met ongeveer 15 procent en IMX met ongeveer zeven procent. Op weekbasis ziet het er zelfs nog beter uit. In de afgelopen zeven dagen steeg Avalanche met ongeveer 84 procent en Immutable X met 52 procent. Ter vergelijking: de gemiddelde stijging voor Bitcoin en Ethereum bevindt zich slechts op een half percent per week.

Toonaangevend binnen de crypto gaming

Afgezien van de technische grafiekfactoren kunnen de sterke koersbewegingen voornamelijk worden verklaard door het opbloeiende gamingverhaal. De twee blockchainprotocollen worden beschouwd als toonaangevende infrastructuren als het gaat om blockchain gaming. Alleen al op Immutable X zullen het komende jaar meer dan 200 games verschijnen.

Steeds meer marktdeelnemers hebben hoge verwachtingen van de blockchain gaming sector en verwachten een echte opkomst in het komende jaar. Zelfs vermogensbeheerder VanEck benadrukte in zijn rapporten het potentieel van crypto gaming en Immutable X in het bijzonder. Als de hoop op een nieuwe golf van crypto gaming uitkomt, zullen vooral Avalanche en Immutable X waarschijnlijk onevenredig profiteren.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven