Nieuws - Arthur Hayes: "Deze bull run zou explosiever kunnen zijn dan alle voorgaande"

Mike Hesp

Door Mike Hesp

Arthur Hayes: "Deze bull run zou explosiever kunnen zijn dan alle voorgaande"

Bull run
Arthur Hayes: "Deze bull run zou explosiever kunnen zijn dan alle voorgaande"

Zal deze bull run nog geweldiger zijn dan de vorige? Sommigen hebben het over een "supercyclus". Dit is wat Arthur Hayes zegt.

Maken we deze bull run mee in een supercyclus? Hierover wordt al maanden gespeculeerd.

De theorie is dat prijzen sneller en veel hoger zouden kunnen stijgen - maar vermoedelijk ook sterker corrigeren aan het einde.

Toen Arthur Hayes hiernaar werd gevraagd in de Unchained podcast, zei hij: "Deze bull run zou explosiever kunnen zijn dan alle voorgaande". Hij waarschuwt ook dat hij een crash van 80-95 procent verwacht in de cryptoprijzen aan het einde van de cyclus. Hij wil niet voorspellen hoe lang dit zal duren. Hij moet echter wel lachen om het concept van de "supercyclus".

Wat deze explosie zou kunnen aanwakkeren: de wereldwijde beleggersklasse en het proletariaat (de arbeidersklasse) zouden zich langzaam realiseren dat ze er niet goed aan doen om alleen in aandelen en staatsobligaties te beleggen en meer te investeren in digitale activa.

Hayes gelooft ook dat de Halving een "verkoop het nieuws" gebeurtenis zal zijn. Met andere woorden, de prijzen zullen dalen. Zijn voorspelling: "Het wordt saai."

Dit heeft hij in het verleden ook al gezegd.

Arthur Hayes is de medeoprichter van BitMEX. Lange tijd was het een van de grootste cryptobeurzen ter wereld.

Na maanden van een bull run, beleefde de cryptomarkt deze week een bloedbad. De prijs van Bitcoin daalde met 12 procent en altcoins kelderden.

De redenen: toenemende spanningen tussen Iran en Israël, tegenvallende inflatiecijfers en een afkoeling van de memecoin-hype.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven