Nieuws - Arbitrum One integreert Chainlink protocol

Mike Hesp

Door Mike Hesp

Arbitrum One integreert Chainlink protocol

Arbitrum (ARB)
Ethereum (ETH)
Chainlink (LINK)
Ontwikkelingen
Arbitrum One integreert Chainlink protocol

Arbitrum One heeft het CCIP-netwerk van Chainlink geïntegreerd. Het protocol is ontworpen om de interoperabiliteit van de Layer 2-oplossing te verbeteren.

Arbitrum One, een van de Layer 2-oplossingen voor Ethereum, kondigde de integratie aan van Chainlink's Cross-Chain Interoperability Protocol (CCIP).

"Ontwikkelaars en applicaties op Arbitrum hebben nu toegang tot het CCIP-netwerk, dat een veilige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing biedt voor ontwikkelaars," zegt A.J. Warner, chief strategy officer bij Offchain Labs.

Volgens Arbitrum krijgen ontwikkelaars nu "de mogelijkheid om hun eigen cross-blockchain dApps te maken met behulp van Arbitrary Messaging". Daarnaast maakt de integratie "vereenvoudigde token transfers" mogelijk, evenals "een plug-and-play oplossing om asset compatibiliteit op het Arbitrum netwerk te verbeteren".

"Layer 2's zoals Arbitrum spelen een belangrijke rol in het verlichten van transactiecongestie en stellen ontwikkelaars in staat om constructief bij te dragen aan het Ethereum ecosysteem," zegt Johann Eid, chief business officer bij Chainlink Labs.

"CCIP geeft deze gebruikers nu toegang tot een zeer veilig en eenvoudig te gebruiken interoperabiliteitsprotocol dat gebouwd is op Chainlink's bewezen infrastructuur."

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven