Nieuws - Anonieme Ripple whale koopt 425 miljoen XRP

Mike Hesp

Door Mike Hesp

Anonieme Ripple whale koopt 425 miljoen XRP

Ripple (XRP)
Wallets en Whales
Anonieme Ripple whale koopt 425 miljoen XRP

Voor een equivalent van 220 miljoen Amerikaanse dollar ververst de onbekende Ripple-investeerder zijn eigen XRP-holdings. Een teken van betere tijden?

Nadat Ripple's XRP token in juli in de rechtszaal won van de SEC, heeft het sindsdien al zijn winst weer weggegeven. Onlangs stagneerde de prijs weer rond de $0,50 dollar en zag er samen met de rest van de cryptomarkt nogal zwak uit.

Maar voor een anonieme Ripple-investeerder was dit feit de reden voor een enorme aankoop, die nu voor opschudding zorgt in de gemeenschap.

Volgens gegevens van Whale-Alert verwierf de mysterieuze whale 425 miljoen XRP tokens ter waarde van maar liefst $220 miljoen dollar. Volgens de gegevens was het geld van de Nederlandse exchange Bitvavo naar een cold wallet gevloeid, vermoedelijk voor de langdurige opslag van de tokens.

De aankoop duidt op het geloof van de investeerder dat de XRP-prijs verder zou kunnen stabiliseren na de recente sell-off en hernieuwde kracht zou kunnen vinden.

Naast de algemene richting van de bredere cryptomarkt, zal vooral de rechtszaak met de SEC waarschijnlijk bepalen waar het met XRP naartoe gaat. De zaak gaat op 20 april 2024 naar de volgende ronde.

Schrijf je in!

Ontdek crypto met onze nieuwsbrief

Inschrijven